Om oss

El & BYGG EDIN AB

Edin Ab har börjat utveckla sig pga. bra arbete samt många nöjda kund. Vi har bra samarbete med många stora företag  som behöver hjälp av  ansvarig El företag.

Vi är en godkänd El företag hos Elsäkerhetsverket , kan sökas våran företags Auktorisation (El drift installation i Stockholm AB ) i Elsäkerhetsverkets hemsidan vilken innebär att vi har behörighet att göra El arbete .   Söka Här

 Vi arbetar med att installera och underhålla elsystem för hem och företag och kan hjälpa er med allt från mindre elinstallationer till större projekt. Vi är kända för vår erfarenhet, kompetens och snabba service.
Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din nästa elinstallation!
Glöm inte att våra tjänster är ROT-avdrags berättigade. Vill du veta mer om avdraget? Tryck här.

Kontakta Oss

 

  Några av våran direkt och indirekt företags kund

EL & Bygg Edin AB

Nyheter:  Vi har utvecklat vår verksamhet och gjort några ändringar i företagsnamnet till  EL & Bygg Edin AB.

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för både oss som leverantör och er som kunder när det gäller jobbgaranti, ansvarstagande för högkvalitativt arbete och erbjudande av god kundservice. 

Från och med nu kommer vårt företag också att utföra byggprojekt. Detta beslut har tagits för att kunna erbjuda våra kunder en bekvämare och säkrare service , samtidigt som det möjliggöra en bättre tidsplanering för projekt. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för både oss som leverantör och er som kunder när det gäller jobbgaranti, ansvarstagande för högkvalitativt arbete och erbjudande av god kundservice.  

Inom kort kommer vi att uppdatera informationen om vår byggavdelning.