Laddbox

Laddbox till BRF eller privat

laddbox till företag samt BRF och  BOSTADSRÄTTSFÖRENING OCH SAMFÄLLIGHETER

Det är avgörande att tidigt bestämma vilken typ av elbilsladdare man ska välja för att undvika överbelastning av elinstallationen i fastigheten. Det är också viktigt att välja ett smart laddningssystem som är skalbart och består av intelligenta elbilsladdare som kan reglera och fördela tillgänglig ström mellan sig för att optimera laddningsprocessen.

Kan BOSTADSRÄTTSFÖRENING OCH SAMFÄLLIGHETER utnyttja bidrag?

Det har blivit lättare att söka och få bidrag för laddinfrastruktur än tidigare. Det är strategiskt att förbereda så många platser som möjligt med infrastruktur för en framtida enkel installation av laddboxar. Genom att installera ett visst antal laddboxar kan man dra full nytta av bidraget och skapa en välfungerande infrastruktur med flera laddpunkter till ett förmånligt pris. Med bidraget kan man också minska kostnaderna för att införskaffa fler laddare.
Det är av högsta vikt att i ett tidigt skede välja vilka laddare som ska installeras i föreningen. Dessa laddare måste vara kompatibla och kunna samverka i ett enhetligt system för att optimera användarupplevelsen och tillgängligheten.
Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller vill boka ett kostnadsfritt möte där vi kan gå igenom era förutsättningar och behov.

Laddbox till Privat

Med en laddbox installerad hemma har du möjligheten att enkelt och smidigt ladda din elbil varje gång du återvänder hem. Du kan välja en modell som passar dina specifika behov – oavsett om du kör en ren elbil eller en laddhybrid. Vill du kunna övervaka och styra laddningsprocessen samt se statistik över din elförbrukning från din mobil eller dator? Med en dedikerad laddbox för din bil kan du ladda säkert och effektivt. Notera att olika laddboxar kan kräva olika installationer beroende på din fastighets elektriska system. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina behov och möjligheter.

Vi installerar olika modeller och märken av laddboxar. Priset för laddboxar börjar från 5000 kr.

Frågan är, vilka är skillnaderna mellan laddboxarna och vilken passar bäst för dina specifika behov ?????

Självklart har alla modeller som vi installerar hög kvalitet och levereras med garantier. Skillnaderna ligger i hur mycket kWh som används och vilken modell som är mest lämplig och kostnadseffektiv för din bil och fastighet.Vi finns här för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet som passar just dig.

 

BIDRAG 50% FRÅN NATURVÅRDSVERKETEnkelt att ansöka, enkelt att erhålla! Mer information om bidraget finns tillgänglig på Naturvårdsverkets hemsida. För företag, föreningar, fastighetsbolag och stiftelser erbjuds upp till 15 000 kr per ladduttag. Privatpersoner kan nu dra nytta av 50% “Grönt ROT-avdrag” på både material och arbetskostnader. För mer information om villkoren, vänligen besök Skatteverkets webbplats.