Edin AB 
 

El drift installation i Stockholm AB

ANLITA OSS SOM DIN ELEKTRIKER I STOCKHOLM FÖR INSTALLATION, Service, Felsökning, Styrning samt installation och service AV LADDBOX ELLER BYTE AV ELCENTRAL och tråd om ,koppling el del av solcell från Växelriktare till fasad skåp hos Företag och Privat kund 


EDIN AB är det ledande företaget när det gäller att erbjuda högkvalitativa EL-tjänster som byte av el central och installation av ladd box i Stockholm. 

Vi är stolta över våra många års erfarenhet och att alltid erbjuda våra kunder de mest rättvisa och konkurrenskraftiga offerterna.
Som registrerade och certifierade EL-installatörer, följer vi Svensk Standard 100% och arbetar alltid enligt Elsäkerhetsverkets riktlinjer för att garantera säkerhet och kvalitet på alla våra jobb.
Vi förstår vikten av ROT-avdrag och andra ersättnings program, och vårt team står alltid till tjänst för att hjälpa dig att utnyttja dessa fördelar.
Vi använder de senaste teknikerna, inklusive video samtal, för att göra arbetet smidigt och snabbt. Vi erbjuder en omedelbar offert, så att du alltid vet vad du kan förvänta dig. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster.

 

Både små & stora jobb

El Drift installation i Stockholm AB tar sig an både små och stora byggprojekt. Vi samarbetar tätt med våra kunder för att förstå deras behov och leverera en högkvalitativ tjänst. Vårt erfarna team av yrkesmän är dedikerade till att uppnå kundens vision. Vi ser till att arbetet utförs snabbt och smidigt, med högsta möjliga kvalitet.

 

 

Installation av ladd box

Vi arbetar med allt från mindre installationer i privata hem till större projekt i kommersiella fastigheter. Vårt professionella team har den nödvändiga expertisen för att utföra alla typer av installationer, från standard installationer till mer avancerade lösningar. Hos oss är kvalitet och kund nöjdhet alltid i fokus!

 

Smart Hem och Belysning
Vi jobbar med att installera och underhålla belysnings system för smart hem och företag och kan hjälpa dig med allt från mindre installationer till större projekt. Vi är kända för vår erfarenhet, kompetens och snabba service.

Golvvärme med 25 år Garanti
Vi har lång erfarenhet av installation av golvvärme och kan hjälpa dig med allt från mindre installationer till större projekt. Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål, och skräddarsyr varje installation för att säkerställa att den är anpassad efter deras krav. Vi arbetar noggrant och effektivt för att leverera högkvalitativt arbete och en långvarig lösning som ger dig en varm och bekväm bostad.

Elcentral


Den viktigaste delen av ett hus el, som ansvarar för säkerheten i hela elsystemet, är el central och när den blir gammal ökar risken för skador och brand. Så om du tycker att behöva kontrollera den och det är dags att byta ut den, kan du kontakta oss via e-post eller telefon 

Fel Sökning

 Ett problem har hittas i ditt elsystem och du vet inte var problemet kommer ifrån. Vi kan hitta och lösa.