EL & Bygg Edin AB 
  

El drift installation i Stockholm AB

ANLITA OSS SOM DIN ELEKTRIKER I STOCKHOLM FÖR INSTALLATION, Service, Felsökning, Styrning samt installation och service AV LADDBOX ELLER BYTE AV ELCENTRAL och tråd om ,koppling el del av solcell från Växelriktare till fasad skåp hos Företag och Privat kund 


EDIN AB är det ledande företaget när det gäller att erbjuda högkvalitativa EL-tjänster som byte av el central och installation av ladd box i Stockholm. 

Vi är stolta över våra många års erfarenhet och att alltid erbjuda våra kunder de mest rättvisa och konkurrenskraftiga offerterna.
Som registrerade och certifierade EL-installatörer, följer vi Svensk Standard 100% och arbetar alltid enligt Elsäkerhetsverkets riktlinjer för att garantera säkerhet och kvalitet på alla våra jobb.
Vi förstår vikten av ROT-avdrag och andra ersättnings program, och vårt team står alltid till tjänst för att hjälpa dig att utnyttja dessa fördelar.
Vi använder de senaste teknikerna, inklusive video samtal, för att göra arbetet smidigt och snabbt. Vi erbjuder en omedelbar offert, så att du alltid vet vad du kan förvänta dig. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster.

 

Både små & stora jobb

El Drift installation i Stockholm AB tar sig an både små och stora byggprojekt. Vi samarbetar tätt med våra kunder för att förstå deras behov och leverera en högkvalitativ tjänst. Vårt erfarna team av yrkesmän är dedikerade till att uppnå kundens vision. Vi ser till att arbetet utförs snabbt och smidigt, med högsta möjliga kvalitet.

 

 

Installation av ladd box

En laddbox är en elektrisk anordning som används för att ladda elfordon. Den är utformad för att säkert och effektivt leverera ström till fordonets batteri. Att installera en laddbox krävs oftast för att säkerställa korrekt laddning och följa säkerhetsnormer.

Om du överväger att installera en laddbox och behöver hjälp kan du överväga att kontakta Edin Ab. Vi kan förmodligen ge professionell rådgivning och eventuellt hjälpa dig med installationen av laddboxen för ditt elfordon. 
Vi arbetar med allt från mindre installationer i privata hem till större projekt i kommersiella fastigheter BRF. Vårt professionella team har den nödvändiga expertisen för att utföra alla typer av installationer, från standard installationer till mer avancerade lösningar. Hos oss är kvalitet och kund nöjdhet alltid i fokus!


 

Smart Hem och Belysning
Vi jobbar med att installera och underhålla belysnings system för smart hem och företag och kan hjälpa dig med allt från mindre installationer till större projekt. Vi är kända för vår erfarenhet, kompetens och snabba service.

Golvvärme med 25 år Garanti
Vi har lång erfarenhet av installation av golvvärme och kan hjälpa dig med allt från mindre installationer till större projekt. Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål, och skräddarsyr varje installation för att säkerställa att den är anpassad efter deras krav. Vi arbetar noggrant och effektivt för att leverera högkvalitativt arbete och en långvarig lösning som ger dig en varm och bekväm bostad.

El central


Gammal El central  ökar risken för skador och brand. Så om du tycker att behöva kontrollera den och det är dags att byta ut den, kan du kontakta oss via e-post eller telefon

Vad är El central eller el skåp ?

När ska man byta El central ?

När måste man byta el central ?

Hur mycket kostar att byta El central ?

Fel Sökning

 Felsökning inom elarbete är processen att identifiera och åtgärda problem eller fel i ett elektriskt system. Det innebär att analysera och lokaliserar varför en elektrisk komponent, krets eller system inte fungerar som förväntat. Felsökning kan innefatta att använda olika verktyg, mätinstrument och tekniker för att hitta och lösa elektriska problem, vilket kräver god kunskap om elektriska kretsar och system. Det är en viktig del av underhåll och reparation inom elektriskt arbete för att säkerställa att installationer fungerar korrekt och säkert. Ett problem har hittas i ditt elsystem och du vet inte var problemet kommer ifrån. Vi kan hitta och lösa.


Nybyggnation

Vill du bygga nytt kan du tryggt låta oss ansvara det för elsystemet från plan till genomförande. 

Solceller:

solkraft är en hållbar energikälla som omvandlar solljus till elektricitet genom solpaneler. Dessa paneler består av solceller som fångar upp ljuset och skapar en elektrisk ström. Solpaneler kan vara monokristallina, poly kristallina eller tunnfilm och placeras vanligtvis på tak eller mark för att fånga maximalt med solljus och producera elektricitet till hushåll eller företag.  
Vi är experter på elarbeten relaterade till solpaneler. Med omfattande erfarenhet inom detta område kan vi utföra olika typer av elinstallationer och underhåll kopplade till solpaneler. Vårt fokus ligger på att säkerställa att dina solpaneler fungerar optimalt och att installationerna görs med högsta kvalitet.
Vår gedigna erfarenhet gör oss kapabla att erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa dina behov när det gäller solenergi. Oavsett om det handlar om installation, reparation eller uppgraderingar av solpanelssystem, kan du lita på oss för pålitliga och professionella elarbeten. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta standard för att säkerställa att din solenergiinvestering ger bästa möjliga avkastning och håller länge.


Rot-Avdrag och Gröna teknikavdrag

ROT-avdraget, eller Renoverings, Ombyggnads- och Tillbyggnadsavdraget, är en skattemässig förmån som ges till privatpersoner i Sverige för arbetskostnader vid renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostäder. Det innebär att du kan dra av en del av arbetskostnaderna från din skatt om du anlitar yrkesmässig hjälp för dessa typer av projekt.
Inom elarbete kan ROT-avdraget tillämpas om du exempelvis utför elinstallationer, byter ut elsystem eller genomför andra elektriska förbättringar i din bostad. Det är viktigt att notera att materialkostnader omfattas ej av ROT-avdraget, endast arbetskostnader.
ROT-avdrag innebär att du som privatkund bara betalar 70 procent arbetskostnaden för elarbeten som utförs i din bostad. ROT-avdraget gäller t.ex. för att dra in el i ett nytt hus, byta ut dina gamla elledningar eller för att utför fasta installationer och reparationer som inbegriper el.

Gröna teknikavdraget, som gäller för bland annat laddboxar och solceller, kan du nu få tillbaka upp till 50% av dina kostnader, både för material och arbetskraft. Välkommen att kontakta oss!